Bekir; “Süper Lige yükseleceğiz’’

FUTBOL

İlk devrenin flaş ekibi Ozanköy’ün golcü futbolcusu Bekir Yıldız, zorlu bir ikinci devrenin kendilerini beklediğini ancak Süper Lige yükseleceklerini söyledi.

 



Birinci Lig’de son 2 sezonda gol kralı olmayı başaran ve şu anda da 10 golle zirvede yer alan Ozanköy’ün golcü futbolcusu Bekir Yıldız spor servisine açıklamalarda bulundu. Bekir, zorlu bir ikinci devrenin kendilerini beklediğini ancak Süper Lige yükseleceklerini söyledi.

‘’Hedefim 3 yıl üst üste gol krallığı’’

İlk devrede 10 gol kaydeden ve yarışta zirvede yer alan Bekir, ‘’Son 2 sezonda gol krallıkları yaşadım. Bu sezon da gol kralı olarak 3 yıl üst üste bu mutluluğu yaşama hedefindeyim. Attığım gollerde arkadaşlarımın payı çok büyük. Gol sayısı olarak ise 25 gol hedefliyorum’’ dedi.

‘’Zorlu bir ikinci devre bizi bekliyor’’

Konuşmasına devam eden yıldız oyuncu, ‘’İkinci devrenin daha zor geçeceğinin farkındayız. Takım olarak bulunduğumuz konumu korumak istiyoruz. Takımımızda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Yönetimimiz olsun, hocamız olsun, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Hedeflediğimiz Süper Lige yükseleceğiz’’ diyerek sözlerini noktaladı.



HABER : NECMİ USAL

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.