Bazı Maçlar Ertelendi..!

FUTBOL

KTFF tarafından organize edilen U21 1.Lig’de 3 karşılaşma ileriki bir tarihe ertelendi. Ülkeyi etkisi altına alan yoğun yağmurlar sebebiyle saha zeminleri koruma adına karşılaşmaların bazıları ertelendi.

3 karşılaşma ileriki tarihe ertelendi

Buna göre Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı’nda oynanması gereken Lapta-Mormenekşe maçı, Esentepe Erdal Barut Stadı’nda oynanması gereken Esentepe-Karşıyaka karşılaşması ve İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanması gereken L. Gençler Birliği-Çanakkale karşılaşması ileriki bir tarihe ertelendi.

U21 Süper Lig ve U21 1.Lig’de stat değişiklikleri

KTFF ayrıca U21 Süper Lig’de oynanacak olan Gönyeli-Doğan Türk Birliği karşılaşmasının oynanacağı stadı da değiştirdi ve bu maçın Göçmenköy Stadı (Sentetik)’nda oynanmasına karar verdi. U21 1.Lig’de daha önce Turunçlu Hasan Bardakko Stadı’nda oynanacağı duyurulan Mesarya-Dörtyol karşılaşması da Balıkesir Stadı (Sentetik)’na alındı.

U17 Ligi’nde stat değişikliği

U17 Ligi’nde de stat değişiklikleri yapan KTFF, Akdoğan Akıncılar-Cihangir karşılaşmasını Cihangir Antrenman Sahası’na, Küçük Kaymaklı-Yılmazköy karşılaşmasını da Lefkoşa Ortaköy Stadı (Sentetik)’na aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.