Bayır; İyi yoldayız..!

FUTBOL

K-Pet Birinci Lig takımlarından Maraş Gençlik’in başarılı forvet oyuncusu Süleyman Bayır genel olarak hem kendisi hem de takımı için başarılı bir ilk yarı geçtiğini söyledi.

 




Bu sezon attığı goller ile takımının önemli oyuncusu olan Süleyman ilk devreye kötü başladıklarını fakat bu durumu toparladıklarını ve ardından 4 maçta 4 galibiyet alarak ligde iddialı bir konuma geçtiklerini söyledi. Teknik Direktör Ahmet Ogan’ın taktikleri ile güzel bir başarı yakalayarak devreyi ikinci sırada tamamladıklarını söyleyen Süleyman bunda takım içinde oluşan arkadaşlık ortamının da büyük payı olduğunu vurguladı. Kendisi açısından ise Maraş’ın yeni bir başlangıç olduğunu aktarırken attığı goller ile takımına katkı yaptığını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Dumlupınar ile Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Süleyman Bayır aynı başarıyı bu sezonda Maraş ile yakalamak istediğini söylerken ligi en iyi şekilde hak ettikleri yerde bitirmek istediklerini söyledi. Takım arkadaşlarının da kendisi gibi düşündüğünü ve teknik direktör Ahmet Ogan’ında kendilerine büyük desteği olduğunu ve onunla çıktıkları bu yolda sezon sonu başarı yakalamak en büyük isteği olduğunu aktardı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.