Batıda Nefesler Tutuldu..!

FUTBOL

K-Pet Süper Ligde mücadele eden batı bölgesi takımlarından Binatlı ve Lefke takımları yeni sezona çok kötü başladılar. Geride kalan haftalarda Lefke 2 puan alırken Binatlı puanla tanışamadı.

Geride kalan haftalarda Lefke 2 puan alırken Binatlı puanla tanışamadı. Lefke sadece 2 beraberlik alırken bu beraberlikleri deplasmanlarda aldı. Buna karşın kendi evinde oynadığı 2 maçta da mağlup oldu.

Binatlı ne kendi evinde nede deplasmanda puan alamayarak ligde henüz puan alamayan 2 takımdan biri oldu.

Lefke sezonun ilk maçında Hamitköy ile deplasmanda berabere kaldı. Daha sonra kendi evinde oynadığı 2 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Son maçta ise Yenicami deplasmanından puanla ayrılmasını bildi. Kendi evinde kolay maç kaybetmeyen Lefke, Doğan Türk Birliği ve Göçmenköy’e mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu haftaya kadar Binatlı ve Çetinkaya ile birlikte galip gelemeyen 3 takımdan biri olan Lefke, ayni zamanda kendi evinde puan alamayan 5 takımdan arasında yer alıyor. Lefke hafta sonunda puansız Binatlı takımını konuk edecek.

Lefke’nin oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar:

Hamitköy: 1 Lefke: 1, Lefke: 1 Doğan Türk Birliği: 4, Lefke: Göçmenköy: 2, Yenicami: 2 Lefke: 2

Binatlı diğer batı bölgesi takımlarından bu haftaya kadar en kötü durumda olanı. Oynadığı 4 maçta Çetinkaya ile birlikte puanla tanışamadı. Sezona Merit Alsancak Yeşilova maçı ile başlayan Binatlı arka arkaya mağlubiyetler alarak çok kötü bir performans ortaya koydu. Kendi evinde oynadığı 2 maçtan da puan alamazken gol de atamadı. Attığı 5 golü de deplasman maçlarında attı.

Yediği toplam 14 golle de en fazla gol yiyen ilk 3 takım arasında yer alan Binatlı, Lefke ve Çetinkaya ile birlikte kendi evinde puan takımlar arsında yer aldı. Hafta sonunda yine kendisi gibi kötü bir sezon geçiren anca 2 puana sahip Lefke’ye konuk olacak.

Binatlı’nın oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar:

Merit Alsancak Yeşilova: 5 Binatlı: 3, Binatlı:0 Gönyeli: 2, Hamitköy: 4 Binatlı: 2, Binatlı: 0 Doğan Türk Birliği: 3

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.