Batıda gollü eşitlik..! (2-2)

FUTBOL

K-Pet Süper Lig’in iki batı ekibi temsilcisi Binatlı ile Lefke hazırlık maçında 2-2 berabere kaldılar. Bu karşılaşmada Lefke Rus futbolcu Ruslan Taliev’i de deneme fırsatı buldu.





K-Pet Süper Lig’in iki batı ekibi temsilcisi Binatlı ile Lefke, dün Güzelyurt Erhan Şendur Antrenman Sahası’nda karşı karşıya geldi.

İki takım arasında gollü geçen maç 2-2 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmada Lefke sağdan hızlı gelişen atakta ceza alanına kesilen topta Burak’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Binatlı golden sonra baskı kurdu ve Mehmet Neşe’ye yapılan harekette kazandığı penaltıda golcüsü Evor Bello ile eşitliği sağladı ve skor 1-1 oldu.

İlerleyen dakikalarda gelişen etkili Binatlı atağında denenen yabancı oyuncu Cagu topu Lefke ağlarına göndererek Binatlı’yı 2-1 öne geçirdi. İlk devre Binatlı’nın 2-1 üstünlüğünde tamamlandı.

Maçın ikinci devresinde Lefke adına yine sahneye çıkan Burak Koçar kontra atakta savunmanın arkasında topla buluştu ve skoru tayin etti. Binatlı ile Lefke sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.