Batı’da A2'lerinin gol silahları dikkat çekiyor..!

FUTBOL

A2 Süper Lig'de mücadele eden Güzelyurt takımlarında forvet oyuncuları sergilediği performanslarla büyük beğeni kazandı. İşte ilk 4 haftada göze çarpan isimler.




A2 Süper Lig'de mücadele eden Güzelyurt takımlarında genç forvet oyuncuları sergilediği performanslarla büyük beğeni kazanarak dikkat çekiyorlar. Geride kalan 4 haftada fileleri havalandıran genç golcüler geleceğe iyi sinyaller yakıyorlar.

Mehmet Volkan-Lefke (5 gol)

Mehmet Volkan ilk 4 haftada sergilediği performansla Lefke A takım teknik ekibinin beğenisini kazandı. Çok iyi bir şutör ve fırsatçı bir golcü olan Mehmet ilk 4 haftada 5 gol kaydetmeyi başarırken 3-3 sonuçlanan Bağcıl-Lefke A2 maçında hat-tricke imza atmıştı.

Mustafa Süzgen-Binatlı (5 gol)

Binatlı A2 takımın gol yükünü çeken ve 16 yaşında olan Mustafa ilk 4 haftada 5 gol kaydetmeyi başarırken istikrarlı oyun yapısı, şutları ve güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Mustafa'nın birkaç sezon içerisinde A takımda da şans bulması bekleniyor.

Cemil ve Justice-Bostancı Bağcıl

Cemil Besim ve Justice Amenyaglo Bostancı Bağcıl A2 takımında 3'er gol atarak takımlarının ilk 4 haftada attığı 6 golün tamamını sırtladı. 17 yaşındaki Justice önümüzdeki yıl yerli statüsünde oynama hakkı kazanacakken 15 yaşındaki Cemil'in de ilerleyen yıllarda A takımın gol yükünü çekmesi bekleniyor.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.