Bataklıkta puanları paylaştılar..! (1-1)

FUTBOL

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup’ta 6.hafta karşılaşmasında Göçmenköy ile Mehmetçik 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamladı. Başkent temsilcisi Murat Gertik’in penaltı golü ile öne geçerken, konuk ekip Burak Akyıl’ın golü ile skora dengeyi getirdi ve karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Göçmenköy’den Borga Cambaz, karşılaşmanın 38.dakikasında direkt kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımının 52 dakika 10 kişi oynamasına neden oldu.

 





Yer: Göçmenköy Stadı

Hakemler: Evren Karademir, Engin Akagün, Zekai Töre, Mehmet Malek

Göçmenköy: Okan, Doğuş, Salim (52’Mehmet Gezer), Umut, Mehmet Baykent, Engin (75’Ali Şahin), Cemal, Borga, Arda, Murat, Suat (62’Ender)

Mehmetçik: Fikri, Çağrı (62’Çağlar), Mehmet Küçükkutlu, Salih Kaplan, Hakan, Salih Kemaneciler, Ramazan, Anıl (81’Burak), Mustafa Alp (50’Serhan), Mustafa İnanç, Mustafa Çelik

Goller: 80’(P) Murat Gertik (Göçmenköy), 84’Burak Akyıl (Mehmetçik)

Sarı Kartlar: 22’Doğuş Beyit (Göçmenköy), 51’Çağrı Sarpoğlu (Mehmetçik)

Kırmızı Kart: 38’Borga Cambaz (Göçmenköy)

Göçmenköy Stadı’nda çok kötü bir zeminde oynanan karşılaşmanın ilk devresi orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Göçmenköy’ün 10 numaralı futbolcusu Borga Cambaz, topsuz alanda rakibine arkadan yaptığı hareket sonrasında orta hakem Evren Karademir tarafından direkt kırmızı kartla oyun dışına atıldı ve ilk devre golsüz eşitlikle tamamlandı. İlk devrede özellikle ilk yarım saatlik bölümde Göçmenköy 3 net pozisyondan yararlanamadı.


İkinci devreye konuk ekip daha iyi başladı ve Göçmenköy’ün kalesinin üzerine gitti. Sarı yeşilliler özellikle Mustafa İnanç, Mustafa Çelik ve Serhan Aktaş ile önemli pozisyonlar buldu ancak beklenen gol gelmedi.


 Karşılaşmanın 80.dakikasında ev sahibi ekip penaltı atışı kazanırken, Murat Gertik topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra baskısını artıran konuk ekip 84.dakikada Burak’ın güzel golü ile eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımın da gol için baskısı sonuç vermeyince Göçmenköy ile Mehmetçik 1-1 berabere kalarak haftayı 1’er puanla kapattı.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.