Başkentliler ve Lefke Yarı Finalde..!

FUTBOL

2015-2016 Sezonu Kıbrıs Kupası çeyrek final karşılaşmaları bugün oynandı ve yarı finale yükselen 4 takım belli oldu. Dünkü karşılaşmalar sonunda Başkentin 3 temsilcisi Yenicami, GAÜ Çetinkaya ve Küçük Kaymaklı yarı finale adını yazdırırken diğer yarı finalist Lefke oldu

 



Bugün oynanan karşılaşmalar sonucunda sahadan galip ayrılan takımlar Lefke, Yenicami, Küçük Kaymaklı ve GAÜ Çetinkaya tur atlayarak adlarını yarı finale yazdırdı.

İlk maçlarda avantaj yakalayan Küçük Kaymaklı ve Lefke ikinci maçlarda da avantajını koruyarak yoluna devam etti ve yarı finale adını yazdırdı. Diğer 2 maçta ise GAÜ Çetinkaya ilk maçta 3-1 yenildiği Mağusa Türk Gücü’nü 3-0 yenerek zoru başardı ve turu atlayan taraf oldu. Diğer maçta ise Yenicami mucizevi bir şekilde ilk maçta 2-1 mağlup olduğu Cihangir’i deplasmanda son 3 dakikada 2 gol bularak elemeyi başardı ve 4.yarı finalist oldu.

21 Mart 2016 tarihinde çekilecek olan yarı final kuralarıyla eşleşecek olan yarı finalist 4 takım, 30 Mart 2016 tarihinde Yarı Final 1.Maçları oynayacak ve 06 Nisan 2016 tarihinde de Yarı Final 2.Maçları oynayarak finale kalmak için mücadele verecek.

Dün oynanan maçların sonuçları ve tur atlayan takımlar şöyle:

İLK MAÇ İKİNCİ MAÇ

Türk Ocağı – Küçük Kaymaklı: 1-2 0-2 (Küçük Kaymaklı tur atladı.)

Mormenekşe – Lefke: 0-1 1-4 (Lefke tur atladı.)

Çetinkaya – M.Türk Gücü: 1-3 3-0 (Çetinkaya tur atladı.)

Cihangir – Yenicami: 2-1 0-2 (Yenicami tur atladı.)

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.