Başkent Derbisindeki İntikam, MTG'yi 3 Yılda 1 Şampiyon Yapıyor..!

FUTBOL

Şampiyonluk yarışında lider Yenicami, başkent derbisinde Çetinkaya karşısında kalesinde 90+7. gördüğü golle sahadan beraberlikle ayrılırken, ligin bitimine 1 hafta kala averajla Mağusa Türk Gücü’nün gerisine düştü. 2015 – 2016 sezonunda ise Yenicami bitime 1 hafta kala Çetinkaya’yı 2-1 mağlup ederek Mağusa Türk Gücü’nün şampiyon olmasının yolunu açmıştı. Bu kez aynı acıyı Çetinkaya, Yenicami’ye yaşatmış oldu ve yine MTG şampiyonluk ipini eline aldı.

Çetinkaya futbolcuları Doğukan’ın 90+7. dakikada attığı golle Yenicami ile 1-1 berabere kalmanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Soyunma odasında da bir foto veren Çetinkaya futbolcuları 2015 - 2016 sezonunda Yenicami’nin, Çetinkaya’yı şampiyonluktan eden galibiyetine atıfta bulunarak “Bekleyen vardı. Sizin olanı aldınız. Hesap kapandı. Yukarıdaki gonnara yemez” mesajının altında fotoğraf paylaştılar.
Beraberlikle belkide şampiyonluğu kaybeden Yenicamililer ise hem hakeme hem de Çetinkayalılar’a büyük tepki gösterdiler. Yaşanan gerginlikler ise güvenlik güçlerinin araya girmesiyle önlendi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.