Bağcıl Umutlandı, Ozanköy Defteri Kapattı..! (1-7)

FUTBOL

K-Pet 1.Lig’de 27.hafta karşılaşmasında Bostancı Bağcıl konuk olduğu Ozanköy’ü farklı mağlup etti. Bu galibiyetle Bağcıl direk düşmeyi kurtarırken Play out'tan kurtarma adına ümitlerini yeşertmiş oldu. Ozanköy ise bu mağlubiyetle matematiksel olmasa da Doğancı'dan sonra düşen 2. takım olması hemen hemen kesinleşti.

Yer: Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Özalp Ürüncüoğlu, Halil Erdem Canaloğlu

Ozanköy: Rashad, Gökhan, Fikret, Murat, Güler, Hüseyin(48.Dk Fethi) Kaan(71.Dk Salih) Akın, Oğuzhan(70.Dk Serkan)Ahmet, Uğur

B.Bağcıl: Gültekin(65.Dk a.Vatansever)Ahmet, Arda, Kaan, Hasan, Zekai, Justice, Kemal, Kemal, Cemal(60.Dk Mustafa)Doğukan(55.Dk Cevdet)

Goller: 59’Oğuzhan Kara (Ozanköy)15’, 17’ ve 40’Zekai Serdar, 35’ ve 70’Justice, 50’Hasan Bucak, 53’Kemal Solkanat (B.Bağcıl)

K-Pet 1.Lig’de 27.hafta karşılaşmasında Bostancı Bağcıl konuk olduğu Ozanköy’ü 7-1’lik skorla mağlup etti. Büyük oranda 1.Lige veda eden Ozanköy, konuk ettiği Bağcıl’a 7-1 yenildi. Bağcıl aldığı bu galibiyetle umudumu sürdürdü. Bağcıl’a galibiyeti getiren golleri Zekai Serdar(3), Justice(2), Hasan Bucak ve Kemal Solkanat kaydederken, Ozanköy’ün tek golü Oğuzhan Kara’dan geldi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.