Bağcıl atağa kalktı..!

FUTBOL

Batı Bölgesi ekiplerinden Bostancı Bağcıl transferin bitmesine saatler kala harekete geçti. Bağcıl yarın tamamlanacak transfer öncesi K.Kaymaklı’dan Taner ve denemeye getirilen forvet Emanuella’yı Çeyinkaya’dan da Cahit Solkanat’ı renklerine bağladı. Bağcıl Sabri için de anlaşmaya varırken Canova engeline takıldı.

 



Küçük Kaymaklı’dan İsak Emanuella ve Taner’i renklerine bağlayan Bağcıl ekibi karşılığında Ahmet Zaifoğlu’nu Küçük Kaymaklı’ya verdi.

GAÜ Çetinkaya ile Sabri Selden ve Cahit Solkanat için görüşmelerini sürdüren Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, bu futbolculara karşılık genç libero Zihni’yi GAÜ Çetinkaya’ya vermeyi teklif etti. Cahit konusunda Çetinkaya ve oyuncu ile anlaşan Hasan Besim, Sabri konusunda çıkan ufak pürüzleri çözmek için iki kulüp arasındaki görüşmelerin bugün de devam edeceği öğrenildi. Sabri ve Çetinkaya yönetimi ile anlaşan Bağcıl Başkanı Hasan Besim GAÜ Çetinkaya teknik adamı Fırat Canova’nın olumsuz raporuna takıldı. Canova’nın Sabri transferine olumlu bakmadığı öğrenildi.

Öte yandan denenmek için dün akşam adaya gelen Kamerun’lu futbolcunun bugün oynanacak hazırlık maçında deneneceği öğrenildi. Kulüp Başkanı Hasan Besim, Pazartesi günü ise Bulgaristan’nda orta saha oyuncusunu adaya getirip deneyeceklerini söyledi.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.