BAF, Göçmen'i üçledi..! (3-0)

FUTBOL

Koopbank Kıbrıs Kupası 1. Eleme Turunda Baf Ülkü Yurdu konuk ettiği Göçmenköy’ü Lawal, İltaç ve Joseph’in ayağından bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti ve bir üst tura yükselen taraf oldu.

 



Yer: Bostancı Yakuıp Özorun Stadı

Hakemler: Serkan Durmaz, Zekai Töre, Tayyar Alpdağ

Baf Ülkü Yurdu: Hüseyin Şerifali, Hamis, Fikri, Bünyamin (’57 Hasan), Arif (’46 Berk), Lawal (’67 Lelo) Hüseyin İltaç, Joseph, Loizou, Mustafa

Göçmenköy: Arslan (’74 Arkın), Doğuş, Umut, Mehmet Aygörmez, Arda, Mevlüt (’43 Hazar), Cem, Mehmet Gezer, Cemal, Mustafa Kermeoğlu, Ali Şahin (’54 Berkem)

Goller: Lawal (‘3), İltaç Keçeli (’32), Joseph (’49)-BÜY

 

Koopbank Kıbrıs Kupası 1. Eleme Turu’nda K-Pet Süper Lig temsilcisi Baf Ülkü Yurdu, K-Pet 1. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Göçmenköy’ü konuk etti. Baf Ülkü Yurdu bu karşılaşmayı yabancı oyuncuları Lawal, Joseph ve başarılı sol bek oyuncusu İltaç’ın golleriyle 3-0 gibi net bir skorla kazanmayı başardı.


Maça hızlı başlayan ve 3.dakikada Lawal ile 1-0 öne geçen BÜY 32 dakikada İltaç'ın golü ile devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci devreye yine golle başlayan BÜY 49.dakikada Joseph ile farkı üçe çıkardı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. 


Bu sonuçla Baf Ülkü Yurdu bir üst tura yükselmiş oldu, Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Bülent Aytaç işinde olması sebebiyle karşılaşmada takımının başında yer alamadı.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.