Aytaç; ‘’Kazanmak istiyoruz’’

FUTBOL

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke’nin başarılı teknik adamı Bülent Aytaç, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Doğan Türk Birliği karşılaşması öncesi Arenasporkolik'e açıklamalarda bulundu. Aytaç; geçtiğimiz hafta oynanan ve mağlup oldukları Türk Gücü maçının geride kaldığını ve kafalarında sadece Doğan Türk Birliği maçı olduğunu kaydetti.

 

Eski golcüleri Kasım Tağman’ın da takıma geri dönmesi ile birlikte hareketli günler yaşayan Lefke’de gözler Pazar günü oynanacak olan Doğan maçına çevrildi. Bu önemli karşılaşma öncesi görüşlerini aldığımız Lefke teknik patronu Bülent Aytaç şöyle konuştu;

‘‘Karadağ’da kazanmak istiyoruz’’

Aytaç yaptığı açıklamada, ’’MTG maçını unuttuk. Bütün konsantremizi DTB maçına verdik ve Pazartesi gününden beridir çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Her zamanki gibi kendi evimizdeki maçları kazanma arzumuzu üst seviyede tutarak istekli ve oyunumuzla kazanmak istiyoruz. Ümit ederim sportmence ve dostça bir maç olur. Kasım’ın gelmesi bizleri çok mutlu etti ve takımımıza çok olumlu yansıyacağını düşünüyorum’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.