Aytaç; “1 puan iyi, 3 puan ise 6 puan değerinde”

FUTBOL

Bostancı Bağcıl teknik direktörü Bülent Aytaç, Cihangir karşılaşması öncesinde Arena Spor Kolik spor servisine önemli açıklamalarda bulundu.

 


Bu hafta alt sıraları yakından ilgilendiren 2 önemli karşılaşma olduğunu belirten Aytaç“Takımla 1 ay hazırlanma, 2 de müsabaka haftası geçirdim, ilk 2 hafta önemli takımlarla oynadık ve 1 puan aldık.. Bu haftaya gelecek olursak özellikle alt sıralardaki takımlarla birbiriyle oynuyor. Değirmenlik-Mormenekşe ve Cihangir-Bağcıl maçları var. Bu da haftayı daha anlamlı ve önemli kılıyor. “

 

“Cihangir maçı 6 puanlık bir maç”

 

“Cihangir bizim 1’e 1 rakibimiz ve bizim oradan puan veya puanlarla dönmemiz gerekir. Tüm çalışmalarımızı da bu yönde yaptık ve maça 4 idmanla hazırlandık. Yenicami’den puan almamız takıma güven kazandırdı. Puanla dönersek bizim için iyi olur, 3 puanla dönersek de 6 puan sayılır, herşeyden önemlisi centilmence bir maç geçmesini diliyorum. Umarım kazanan biz oluruz çünkü alt sıralardan kurtulmak adına şiddetle puanlara ihtiyacımız var. Bu maçta alacağımız puan veya puanlar diğer maçlar için daha azimli, istekli ve arzulu çalışmamızı sağlayacaktır.”

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.