Ayanni’nin Pehlivan’ı Gazafana’yı Yıktı…! (1-0)

FUTBOL

K-Pet 1. Lig Beyaz Grup’un 18.haftasında Bostancı Bağcıl, Ayyanni Stadı’nda konuk ettiği Ozanköy’ü golcü oyuncusu Cenker Pehlivan’ın 80. Dakikada attığı kafa golüyle 1-0 mağlup etti ve altın değerinde bir 3 puan elde etti. Ev sahibi ekip oyunun büyük bir kısmında rakibine oranla sahaya daha üstün ve daha verimli bir oyun koyarken Ozanköy önceki haftalara nazaran beklenenin altında bir performans sergiledi. Bu sonuçla B. Bağcıl puanını 18’e yükselterek biraz olsun nefes alırken Ozanköy ise rakibi Lapta’nın da kazanmasıyla birlikte 1 maç fazlasıyla aradaki puan farkı 7’e inmiş oldu.





Yer: Ayanni Stadı

Hakemler: Hakan Muhtaroğlu, Ahmet Özkurtuluş, İsfendiyar Açıksöz, Mustafa Özgutay

B. Bağcıl: Halil, Isaac, Bilal, Kaan, Mehmet, Serhan, Reşat ('86 Yiğit), Ahmet, Andreas, Cenker, Muhammed (’58 Uluboy [’80 Ercan])

Ozanköy: Mehmedemin, Mehmet Kanat, Mehmet Gül, Dalyan, Hüseyin (’35 Ali), Michalis, Hasan (’85 Cemil), Hüseyin, Bekir, Burak, Nedim (’62 Zeki)

Gol: Cenker Pehlivan (’80)-B. Bağcıl


17. dakikada gelişen Bağcıl atağında Kaan’ın orta sahadan attığı uzun pas sonucu Cenker kaleci Mehmedemin’le karşı karşıya kaldı ancak topu iyi kontrol edeminyce açı daraldı, vuruşunu Mehmedemin 2 hamlede önledi.


 

32. dakikada Bekir’in ceza sahası dışarısından attığı şut az farkla yandan dışarıya gitti.


 

34. dakikada Muhammed Nazik kaleci Mehmedemin’le karşı karşıya kaldı ancak vurmakta geç kalınca vuruşunda savunma araya girdi.

 


38. dakikada gelişen bir diğer ev sahibi ekip atağında Andreas’ın sağ kanattan yaptığı ortada arka direkte Cenker kötü bir kafa vuruşu yapınca Mehmedemin topu rahatlıkla kontrol etti.


 

48. dakikada gelişen Bağcıl atağında Mehmet’in soldan ortasında Muhammed topa dokunamadı.


 

49. dakikada gelişen Ozanköy atağında Burak’ın soldan ortasında Mehmet Kanat’ın kafası dışarıya gitti.


 

77. dakikada Bilal’in sağdan ortasında Serhan’ın vuruşu az farkla üstten dışarıya gitti.


 

80. dakikada ev sahibi ekibin yoğun baskısı sonuç verdi. Bu dakikada hızlı gelişen atakta Bilal’ın sağdan yaptığı güzel ortada Cenker iyi bir kafa vuruşuyla Mehmedemin’i mağlup etti ve takımını öne geçirdi. (1-0)


 

86. dakikada savunma arkasına sarkan Bekir kaleci Halil'den sıyrılırken yerde kaldı ve penaltı bekledi ancak hakem Hakan Muhtaroğlu pozisyonun temiz olduğunu işaret ederek aut atışını gösterdi.


 

Kalan dakikalarda deplasman ekibinin beraberlik golü çabaları sonuç vermeyince karşılaşma 1-0’lık B. Bağcıl üstünlüğüyle sonuçlandı.

 

Bostancı Bağcıl aldığı bu galibiyetle puanını 18 yaparken Ozanköy 37 puanda kaldı. Bostancı Bağcıl 19. Hafta mücadelesinde deplasmanda Girne Halk Evi’ne konuk olurken Lider Ozanköy ise haftayı BAY geçecek.

 

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.