Avcı, Performansıyla Dikkat Çekti..!

FUTBOL

Aksa Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı'nın yurt dışı kampına katılan ancak henüz transferi tamamlanmayan Mustafa Avcı, K kampta gösterdiği hırslı ve başarılı performansıyla dikkat çekti. Deneyimli futbolcu, kamp süresince oynanan iki hazırlık maçında da göz doldurdu.

Girne temslicisi Türk Ocağı'na bir sezon aradan sonra geri dönen Mustafa Avcı, oynanan iki hazırlık maçında da tecrübesi, fizik gücü ve sürati ile dikkat çeken isim oldu. Asıl mevkisi stoper olan Mustafa'ya Teknik Direktör Mehmet Bolkan, hazırlık maçlarında sol bekte görev verdi.
"Hazırım"

"Transferimde şu an bir sorun görünmüyor. Kulüpler ve federasyonun kendi içlerinde bu sorunu çözdüğünü düşünüyorum. Ben sadece saha içine odaklanmış durumdayım" diyerek sözlerine başlaya Mustafa Avcı, "Zorlu ve bir o kadar da zevkli bir sezon olacağını düşünüyorum. Her maç benim için yeni bir meydan okuma olacak. Bu nedenle mental ve fiziksel olarak yeni sezona hazırım. Takım olarak da çok iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Takımdaki tüm futbolcuların hırslı olması, hemen hemen hepsinin alt yapıdan çıkmış olması ve uzun yıllardır beraber oynamış olması avantajımız olacak diye düşünüyorum. Takımın biz büyükleri Ertaç ve Bilal gibi büyüklerin de gençlerle uyumlu olmaları bizi bir adım öne çıkaracak. Tüm takımlardaki futbolcu arkadaşlarım futbolu çok özledi ve herkes bir an önce yeni sezonun başlamasını bekliyor. Mental ve fiziksel olarak sezon içinde sorunlar yaşanacak olsa da umarım yeni sezon herkes için sakatlıksız ve güzel geçer" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.