Aralık ayı içerisinde 2 kupa maçı oynanacak..!

FUTBOL

2015-2016 Sezon planlaması gereği yapılan düzenlemede, liglerimizin 13 hafta karşılaşmaları tamamlanmasıyla birlikte oynanacak olan Kıbrıs Kupası 1.Tur kura çekilişiyle birlikte 1.Eleme Turu karşılaşmaları ve 2.Eleme Turu karşılaşmaları için çekilecek kuralarla da 2.Tur karşılaşmalarının 1.Maçları oynanacak.

 



21 Aralık’ta çekilecek olan 1.Eleme Turu kuraları sonrası 26 Aralık’ta takımlar tek maç eleminasyon şeklinde 1.Tur karşılaşmalarına çıkacak. 28 Aralık 2015 tarihinde çekilecek olan 2.Eleme Turu kuraları sonrası 30 Aralık’ta 2.Eleme Turu 1.Maçları oynanacak, 2.Maçlar ise 30 Ocak 2016 tarihinde yeni yılın ilk resmi karşılaşması olarak oynanacak.

Yeni yapılan Kıbrıs Kupası Statüsüyle, 1.Eleme Turu tek maç üzerinden oynanacak ve 2.Eleme Turuna kalan 16 takım çift maç eleme şeklinde karşılaşacak. Son 16 takım arasına giren takımların başarı göstermesiyle çeyrek finale kalmasıyla takımlar bir kez daha çift maç eleme karşılaşmaları oynayacak. Yarı finalin de çift ayaklı olacağı eleme maçlarının ardından final maçı oynanacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.