Ali İmam ve Tacettin Köse zirvede..!

FUTBOL

Birinci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Mesarya’nın yıldız oyuncusu Ali İmam ve Beyaz Grup’ta kiralık olarak Esentepe’de forma Tacettin Köse attıkları gollerle gol krallığı yarışında ilk sırada yer alıyor.






Ülkemizin en yetenekli oyuncularından olan 33 yaşındaki Ali İmam, bu sezon oynadığı 6 maçta 8 gol atarak şu ana kadar hem gol krallığı yarışında zirvede yer aldı hem de takımını sırtlayan isim oldu. Ali İmam’ı 7 golle Maraş’ın golcü futbolcusu Süleyman Bayır takip ederken, bu 2 ismi ise 4’er golle Yeni Boğaziçi’nden Adem Ertem ile Mehmet Göreli, Hamitköy’den Mustafa Arnavut ile Necati Yıldırım ve Akova’dan da Ahmet Arıtaş takip ediyor.

Beyaz Grup’ta ise 7 hafta geride kalırken zirvede Esentepe’li golcü Tacettin Köse var. Sezon başında kiralık olarak Gençler Birliği’nden Esentepe’ye transfer edilen 25 yaşındaki futbolcu, 1 haftayı bay geçmelerinden dolayı 6 maça çıktı ve rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başardı. Tacettin’i 4’er golle Girne Halk Evi’nden Eren Aktaş ile Yankı Aktül, Ozanköy’den Bekir Yıldız ve Lapta’dan ise Ertuğ Erçin takip ediyor.



HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.