Alagöz: "Oyuncularımı kutlarım"

FUTBOL

Basketbol Açılış Kupası’nda klasmanı lider bitiren Savoy Marmara koçu Kadri Alagöz, Arenasporkolik’e konuştu.

Basketbol Açıulış Kupası’nda Koopspor’u 85-84 yenerek klasmanı lider bitiren Savoy Marmara Spor’da yüzler gülüyor.

Koç Kadri Alagöz, Arenasporkolik’e yaptığı açıklamada klasmanı ilk sırada kapatarak yarı finale çıkmalarının tesadüf olmadığını açıkladı.

"Mutluyuz"

Savoy Marmara koçu Kadri Alagöz, “Pro Lig Açılış kupası sıralamasını 1. bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bizlere her zaman güvenen ve hep yanımızda olan Serkan Hastürer, başkanımıza ve sponsorumuz Savoy Hotel e teşekkür ederiz.
Bu yıl yeni kurulan bir takım olarak sıralamayı ilk sırada bitirmek hem takımımıza güven verdi hem de bizlerin iyi ve doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. 
Bunda da en önemli unsun Oyuncu arkadaşlarımızın arzulu istekli disiplinli çalışmasıdır.
Yeni kurulan takımların en büyük sıkıntısı olan fazla maç yapamamanın zorluklarını bu açılış kupasında yaşadık oyun içerisindeki düşüşler de bundan kaynaklanmaktadır..çok çalışarak bunları da düzelteceğiz..Takımımızı kurarken tüm çalışmalarımızı tecrübeli ve genç oyuncu arkadaşlarımızın birlikte nasıl daha iyi oynayabilir düşüncesiyle Kurduk ve her geçen gün de çalışarak daha iyi olacağız.”dedi.

"Lider olmak güzel"

Açıklamalarına devam eden Alagöz, “Oynadığımız maçlarda Cesasar Larnaka Gençler Birliği maçı ilk maçımız olması nedeni ile çok basit hatalar yaptık ve bunun bedelini de kaybederek ödedik. Sonrasında hem antramanlarda hem de toplantılar yaparak maçlara çıktık.
Önce Girne Amerikan Üniversitesi’ni yendik sonra da dün gece güçlü Koopspor karşısında da iyi mücadele ve oyunla kazandık.
Bu oyuncu arkadaşlarımın başarısıdır. Kaptanımız Halil Kutrızanın oyuncu arkadaşlarına hem liderlik etmesi hem de tecrübeleri ile diğer arkadaşlarına yardım etmesi takımımızdaki birlikteliğini artırdı.
Myustafa Rıfkı, Günay Ertoplaoğlu, Sercem İnancı, Fırat Ceylan ve genç oyuncularımızın da iyi çalışmaları günden güne bizi iyi bir takım haline getirdi.
Amacımız asla pes etmeyen mücadeleci savaşçı ve sonuna kadar maçı bırakmayan bir takım yaratmak ve Basketbol iylemeye gelen herkesin veya youtube tan canlı izleyenleri kaliteli güzel bir Basketbol takımı görmelerini yaratmaktır.” açıklamasını yaptı.

Tonguç Kotak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.