Akyulaf; “Özgüven anlamında iyi noktadayız”

FUTBOL

Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf ligin onuncu haftasında karşılaşacakları Gençler Birliği maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 



Şu an itibariyle İskele deplasmanının ligin en zor deplasmanı olduğunu belirten Erdinç Akyulaf, bu zor deplasmanda doğru zamanda doğru işler yaparak yakaladıkları çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirtti.


İskele temsilcisi Gençler Birliği takımının mücadele anlamında ligin iyi takımı olduğunu aktaran Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, kendilerinin de son haftalarda doğru işler yaparak iyi noktaya ulaştıklarını ifade etti.

Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, Cihangir, Türk Ocağı ve Mağusa Türk Gücü karşılaşmaları sonrasında alınan galibiyetlerle birlikte takımının özgüven anlamında iyi noktaya geldiğini bunu hem idmanlarda, hem de karşılaşmalarda gözlemlediklerini söyledi.


Yakaladıkları iyi başlangıcı ve seriyi devam ettirmek arzusunda olduklarını belirten Akyulaf, bu konuda oyuncularına güveninin tam olduğunu söyledi. Gençler Birliği karşılaşmasına 4 idmanla hazırlanacaklarını da aktaran başarılı çalıştırıcı Lua Lua dışında takımın tam kadro olduğunu sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.