Aksunlar; ‘’Güvenlerini boşa çıkarmayacağız’’

FUTBOL

Süper Lig’de ilk devreyi ikinci sırada tamamlayan Mağusa Türk Gücü’nde kaptan Erol Aksunlar, açıklamalarda bulundu. Aksunlar, ilk devreyi istedikleri yere bitirdiklerini ve ikinci devrede şampiyonluk için mücadele edeceklerini söyledi.

 


Süper Lig’de ilk devreyi 25 puanla ikinci sırada tamamlayan Mağusa Türk Gücü, ikinci devreye bomba gibi hazırlanıyor. Sarı yeşillilerin kaptanı ve orta sahanın beyni Erol Aksunlar, Arenasporkolike ilk devreyi değerlendirdi ve ikinci devre için açıklamalarda bulundu.

‘’Bize güveniyorlar’’

Mağusa Türk Gücü kaptanı Erol Aksunlar, ‘’İlk devreyi ikinci sırada tamamladık. Bazı maçlardaki motivasyon eksikliğinden kaybettiğimiz puanlar oldu ama bu puan kayıpları ikinci devrede olmayacak. Hedefimiz olan yerdeyiz, bundan dolayı sıkıntı yok. İkinci devre daha zorlu olacaktır. Birçok ekip devre arasında takımına takviyeler yapıyor. Biz sadece Mehmet Çil’i aldık. Zaten Mehmet bizim kulübümüzden bir arkadaş. Ne biz ona, ne de o bize yabancı bir isim değil. Yönetimimiz bize güveniyor. Biz de kendimize güveniyoruz. İdmanlarımız çok iyi gidiyor, çok sıkı ve verimli çalışıyoruz. Kampımız da olacak. İkinci devreye en iyi şekilde hazırlanıp, sezon sonunda kupayı Mağusa’ya getirmek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.