Akova, İrfan ile coştu..!(7-1)

FUTBOL

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup 16. Haftasında Akova konuk ettiği ligin son sırasında yer alan Dipkarpaz’ı golcüsü İrfan'ın 6 gol kaydettiği maçta 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı.

 






YER: Görneç Üç Şehitler Stadı
Hakemler: Mustafa Öztugay, Ali Akçınar, Engin Akkagün
Akova: Derviş, Kamil, Ahmet Arıtaş (Dk 78 Osman Gül), Hüseyin, Ahmet Gün, İrfan, Berhan (Dk 65 Hasan Ankaralı), Cemil, Osman Çobanoğlu (Dk 60 Aşkın), Koray, Hasan Göray
Dipkarpaz: Zeki, Fırat, Volkan, Berhan, Mimar, Can (Dk 77 Melih), Devrim, Salih, Serhat, Umuthan, Bavver
Goller: Dk 3 Hasan Göray, Dk 33, 45, 46, 48, 50, 86 İrfan (Akova), Dk 84 Devrim (Dipkarpaz)


K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup 16. Haftasında Akova, Görneç Üç Şehitler Stadında konuk ettiği ligin son sırasında yer alan Dipkarpaz’ı Hasan Göray ve İrfan’ın kaydettiği 6 golle 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı. Bu gollere karşılık konuk Dipkarpaz’ın tek golü Devrim’den geldi.

Akova aldığı bu galibiyetin ardından ligin bitimine 2 hafta kala puanını 23 yaparken ligin alt sıralarından kurtulma adına başarılı sonuç elde etti. Dipkarpaz ise bu mağlubiyetin ardından 2 puanda kaldı. Akova 17. Hafta mücadelesinde deplasmanda Düzkaya’ya konuk olurken Dipkarpaz ise kendi sahasında Göçmenköy’ü ağırlayacak. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.