Ağırdağ’dan 3’lük tarife..!(3-1)

FUTBOL

BTM Ligi 5. Grup 4. Hafta mücadelesinde Ağırdağ konuk ettiği Pınarbaşı’nı 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı.

 



YER: Ağırdağ sahası Hakemler: Hasan Eriş, Mehmet Volkan Çelik, Sertan Alkım Ağırdağ: Veysel, Recep, Ercan, Osman (Dk 79 Rifat), Ömer, Ahmet (Dk 50 Ercan), Hasan, Arif, Barış (Dk 65 Deniz), Çağrı Pınarbaşı: Kemal, Okyanus, Çağrı, Ahmet, Mustafa (Dk 50 Hüseyin Topal), Aydın, Fırat, Necat (Dk 85 Fikret), Hüseyin, Fuat (Dk 30 Eralp), Adnan Goller: Dk 13 Arif, Dk 59 Osman, Dk 75 Ercan(Ağırdağ), Dk 31 Fırat(Pınarbaşı) Kırmızı Kart: Murat Dağer (Ağırdağ), Dk 21 Hüseyin, Dk 83 Kemal (Pınarbaşı)

 

BTM Ligi 5. Grup 4. Hafta mücadelesinde Ağırdağ sahasında konuk ettiği Pınarbaşı’nı Arif, Osman ve Ercan’ın kaydettiği gollerle 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı. Bu gollere karşılık konuk Pınarbaşı’nın tek golü Fırat’tan geldi. Karşılaşmada Ağırdağ’dan 1 Pnarbaşı’ndan ise 2 oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Ağırdağ aldığı bu galibiyetin ardından puanını 6 yaparken Pınarbaşı ise 4 puanda kaldı. Ağırdağ 5. Hafta mücadelesinde deplasmanda Karaoğlanoğlu’na konuk olurken Pınarbaşı ise Dikmen’i konuk edecek. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.