Abohor, 10 Kişi ile Kafeste Geri Döndü..! (4-3)

FUTBOL

Aksa Süper Ligin iki güçlü takımı Cihangir ile Göçmenköy arasındaki mücadelede 55.dakikada 10 kişi kaldığı maçta son bölümde bulduğu gollerle maçtan 4-3 galip ayrılan Cihangir, kritik maçtan 3 puan alan taraf oldu. Cihangir’in gollerini Muhittin(2), Yankı ve Meye atarken, Göçmenköy’ün gollerini Alaattin, Arda ve Debouto attı. Mikail 55.dakikada Kırmız kart gördü.

Yer: Cihangir Stadı

Hakemler: Osman Özpaşa, Halil Atlar, Serdar Gürpınar

Cihangir: Yunus, Nurettin(62.Dk Berhan)Selçuk, Meye, Babacar, Yankı(58.Dk İbrahim)Muhittin, Sercan, Mikail, Hakan(90.Dk Ozan)Berkem(46.Dk Çağrı)

Göçmenköy: Mehmet, M.İneci, Bayram(69.Dk M.İnanç)İ.Çıdamlı, Remzi, Arda, Samet(61.Dk Reşit)Kadir, Debouto, Bilal, Alaattin(90.Dk M.Amasyalı)

Goller: 30-88.Dk Muhittin, 38.Dk Yankı, 79.Dk Meye(Cihangir)2.Dk Alaattin, 24.Dk Arda, 43.Dk Debouto(Göçmenköy)

Kırmızı Kart: 55.Dk Mikail(Cihangir)

3.Dk gelişen Göçmenköy atağında Alaattin ceza alanı dışından çok sert vurdu top Yunus’un müdahalesine rağmen filelere gitti 0-1.

24.dakikada sağ kanattan gelişen Göçmenköy atağında Remzi altı pas içine kestiği topa Arda vurdu Yunus çıkardı ve Arda yine tamamladı topu ağlara gönderdi 0-2.

30.dakikada Cihangir serbest vuruş kazandı ve topun başına frikik ustası Muhittin geçti ve adeta bir füze çıkararak topu ağlara gönderdi 1-2.

38.dakikada gelişen Cihangir atağında Meye’nin vuruşunda Mehmet Özeralp kurtardı dönen topu Yankı ağlara gönderdi ve skor 2-2 oldu.

43.dakikada Göçmenköy İbrahim Çıdamlı’nın kullandığı köşe vuruşunda Debouto topu ağlara gönderdi ve 2-3 yaptı.

63.dakikada Remzi’nin vuruşunda Yunus bu kez başarılı idi.

70.dakikada Debouto’nun pasında altı pas içinde Arda vuramadı ve mutlak golü harcadı.

79.dakikada gelişen Cihangir atağında Hakan’ın ortasında Meye kafa ile topu ağlara gönderdi 3-3.

88.dakikada gelişen Cihangir atağında sağdan ceza alanı içine yapılan ortaya Muhittin vurdu ve maçın skorunu tayin eden golü attı 4-3.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.