4-4'lük Maçta Kazanan Yok..! (4-4)

FUTBOL

Aksa 1.ligi 20.hafta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta kazanan çıkmadı. 8 golün atıldığı maçta izleyenler ikinci devre 7 gol izledi. Maraş 3-1 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu.

Stat: Bostancı Tahsin Mertekçi

Hakemler: Kerem Eran, Cem Öksüzoğluları, Müftah Bayraktar

Yalova: Hüseyin, Hasip, Hakan, Selçuk, Mehmet Kum, Ahmet, İltaç, Sergülen, Erce, Civan, Eyüp

Maraş: Doğuhan, Emre, Eray, Yunus, Mustafa, Hüseyin, Oğuz, Ahmet, Hakan, Ali Çil, Hasan Bayandursun

Goller: Dk 45 Mehmet Kum Dk 77 Hakan Demir Dk 90 İltaç Keçeli Dk 90+ Erkan Gezici (Yalova) Dk 65 Mustafa İnanç Dk 71 Rifat Emirhan Dk 74 Emre Uysal Dk 81 Yavmi Çelebi (Maraş)

Aksa 1. Ligi alt sıraları yakından ilgilendiren maçta kazanan çıkmadı. 1 golün ilk yarıda 7 golün ikinci yarıda atıldığı maçta taraflar 1 puana razı oldu. Karşılaşma orta alan mücadelesinde başladı. İlk devrenin son dakikasında Yalova golcüsü Mehmet Kum ile öne geçerek devreye 1-0 önde gitti. İkinci yarıya etkili başlayan konuk takım Maraş 65.dakikada Mustafa İnanç ile eşitlik golünü 6 dakika sonra Rifat Emirhan ile 2-1 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra farkı 2 ye çıkaran Maraş Emre Uysal ile skoru 3-1 yaptı. 77. Dakikada Hakan Demir ile farkı 1 e indiren Yalova 81. Dakikada Yavmi Çelebi’nin golüne engel olamadı ve skor 2-4 oldu. Maçın son dakikalarında Yalova İltaç Keçeli ile farkı tekrar 1’e indirdi. 3-4. Maçın son dakikaları müthiş bir heyecana sahne oldu. Yalova takımı savunmanın ikinci planda olduğu uzatma dakikalarında Erkan Gezici ile eşitlik golünü buldu. 4-4. Maçta başka gol olmayınca ili takım haftayı 1’er puanla kapattı. Bu sonuçla Yalova 19 Maraş 22 puana yükseldi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.