1.LİGDE 11.HAFTANIN ARENA PANORAMASI..!

FUTBOL

K-Pet 1. Lig'de 11.hafta oynanan karşılaşmalarla birlikte tamamlandı. Toplam 24 golün atıldığı haftada, en farklı galibiyeti Gönyeli'yi 4-1 mağlup eden Dumlupınar elde etti. 3 karşılaşmayı ev sahibi ekip, 3 karşılaşmayı ise deplasman takımı kazanırken 1 maç beraberlikle sonuçlandı.

 



HAFTANIN TAKIMI: ESENTEPE

Kendilerine çok az şans verilen karşılaşmada ligin en iyi kadrolarından biri olan Yalova’yı deplasmanda 1-3 gibi net bir skorla mağlup ederek haftanın takımı oldular.

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU: YAĞIŞ GENÇAY (DÜZKAYA)

Üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede rakipleri Karşıyaka'yı 3-0 mağlup ettikleri karşılaşmada hattrick yaparak takımının tüm gollerini kaydederek hem yıldızlaştı hem de haftanın futbolcusu oldu

 

HAFTANIN ANTRENÖRÜ: NAZIM AKTUNÇ (GÖÇMENKÖY)

Son dönemde formda bir grafik çizen ve olumlu sonuçlar alan Denizli'yi 2-0 mağlup etmeyi başardıkları karşılaşmada genç teknik adam kilit bir rol oynadı. Başarılı bir taktikler ile forumda rakibini durduran genç teknik adam Göçmenköy’de ki çıkışını sürdürdü

 

HAFTANIN HAKEMİ: KEREM ERAN ( GÖÇMENKÖY-DENİZLİ)

Haftanın önemli maçında görev alan başarılı hakemlerden Kerem Eran son haftalardaki forum grafiğini yükselterek çok iyi bir maç yönetti. Verdiği Penaltı kararında da artı puan toplayan genç hakem yardımcıları ile uyum içerisinde başarılı bir maç çıkararak haftanın hakemi olamyı başardı.


HAFTANIN 11'i:



HAFTANIN SONUÇLARI:





GELECEK HAFTANIN PROGRAMI: 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.