13 Süper Lig, 11 Birinci Lig Sertoğlu Dedi..! 33'de 24 Oldu..!

FUTBOL

Futbolda 5 Haziran’da yapılacak seçimli genel kurulda yeniden başkan adaylığı müracaatı yapan mevcut başkan Hasan Sertoğlu ve dün resmi başvurusunu yapan Tekin Birinci arasında genel kurula 1 ay kala Sertoğlu’na seçim öncesi açık destek yağmaya devam ederken adeta seçimi başlamadan bitirme noktasında

5 Haziran’da yapılacak olan seçimli genel kurulda Tekin Birinci’nin de başkan adaylığına başvurması sonrası aday sayısı mevcut başkan Hasan Sertoğlu ile 2’ye çıktı.

Tekin Birinci’nin işlemleri tamamladığı ve bugün resmi başvuruyu yaparak adaylık için adım attı. Ancak Birinci süper ligden veya 1.ligden 1 takım tarafından aday gösterilmezken BTM’den 1 takımın müracaatı ile adaylık başvurusu yaptı.

KTFF tarafından bu müracaatın geçerli olmadığı Tekin Birinci’ye bildirilirken Birinci tüzüğün açık olduğunu adaylık başvurusunun geçerli olması gerektiğini ancak yine de 4 Mayıs’a kadar 1 süper lig takımının da desteği ile adaylık başvurusunu yenileyeceğini açıkladı.

Adaylık karmaşası ortaya çıkarken seçime yaklaşık 1 ay kala Hsan Sertoğlu’nun resmi açıklaması sonrası adeta seçime gidilmeden başkan seçilme noktasına geldi. Kulüpler akın akın Sertoğlu’na destek açıklaması yaparken şu ana kadar 32 kulüpten 24’ü Hasan Sertoğlu’na destek açıklaması yaptı.

32 kulüp ve BTM kurulunun tek oyu ile 33 oyun kullanılacağı genel kurulda şimdiden 24 kulüpten resmi destek açıklaması Hasan Sertoğlu’na gelmesi seçime gidilmeden başkanı adeta belirleme noktasına geldi.

Destek açıklamalarının bugünde devam edeceği Sertoğlu’nun seçim öncesi adeta bir rekora imza atması bekleniyor.

Seçim öncesi Kulüpler şöyle ;

SÜPER LİG:

1-MTG SERTOĞLU

2- YENİCAMİ SERTOĞLU

3- DTB SERTOĞLU

4- TOL SERTOĞLU

5- K.KAYMAKLI SERTOĞLU

6- BİNATLI SERTOĞLU

7- CİHANGİR SERTOĞLU

8- GÖÇMENKÖY SERTOĞLU

9- HAMİTKÖY SERTOĞLU

10- GÖNYELİ SERTOĞLU

11-LEFKE SERTOĞLU

12- MESARYA SERTOĞLU

13- M.A.YEŞİLOVA SERTOĞLU

14- BÜY -

15- GHE -

16- Y.DUMLUPINAR -

1.LİG

GENÇLİK GÜCÜ SERTOĞLU GENÇLER BİRLİĞİ SERTOĞLU DEĞİRMENLİK SERTOĞLU DÜZKAYA SERTOĞLU MORMENEKŞE SERTOĞLU GÖRNEÇ SERTOĞLU ÇANAKKALE SERTOĞLU B.BAĞCIL SERTOĞLU İNCİRLİ SERTOĞLU KARŞIYAKA SERTOĞLU MARAŞ SERTOĞLU DÖRTYOL - YENİ BOĞAZİÇİ - YALOVA - ÇETİNKAYA - ESENTEPE -

BTM KULÜPLERİ ADINA 1 OY -

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.