1. LİG'DE 23. HAFTANIN ARENA PANORAMASI...!

FUTBOL

K-Pet 1. Lig’de 23. hafta 9 Nisan Cumartesi günü oynanan 7 karşılaşma ile birlikte geride kaldı. Toplamda 22 golün atıldığı haftada ev sahipleri 4 galibiyet alırken, deplasman ekipleri de 3 maç kazandığı. Bu haftada hiç beraberlik yaşanmadı. İşte haftanın enleri…





HAFTANIN TAKIMI: GÖÇMENKÖY

Kötü bir zeminde oynanan bir karşılaşma da olsa Gençlik Gücü gibi ligin en güçlü 3 ekibinden 1 tanesini mağlup etmeyi başararak önemli bir 3 puan elde ettiler ve playoff yolunda az da olsa umutlarını sürdürdüler.

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU: CEMAL YAŞINSES (GÖNYELİ)

Haftanın en kritik karşılaşmalarından birinde Baf Ülkü Yurdu gibi son haftaların formda bir ekibine 2 gol atarak 3-2’lik galibiyette başrol oynadı ve güzel bir futbol sergiledi. 

 

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ: TUNCAY SARIYER (DENİZLİ)

Denizli’nin Girne Halk Evi karşısında aldığı 1-2’lik galibiyette oyuna doğru zamanda yaptığı müdaheleler, takımını oyuna gerek mental, gerekse de fiziksel anlamda hazırlamasıyla haftanın teknik direktörü olmayı hakett. 

 

 

HAFTANIN HAKEMİ: HÜSEYİN ÖZKAN (GHE-DENİZLİ)

Haftanın en kritik karşılaşmalarından birinde genç hakem Hüseyin Özkan yardımcıları ile uyumlu bir şekilde minimum hatalı bir maç yönetti. 

 



HAFTANIN 11’i:

 

 

GOL KRALLIĞI:

 

1) HÜSEYİN KÜSBECİ-22 GOL (GG)

2)YAĞIŞ GENÇAY-15 GOL (DÜZKAYA

3)RIDVAN DOYMAZ-13 GOL (DUMLUPINAR)

 

HAFTANIN SONUÇLARI:

 

PUAN DURUMU:

 

GELECEK HAFTANIN PROGRAMI:

 

HAZIRLAYAN: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.