1. LİG'DE 21. HAFTANIN ARENA PANORAMASI...!

FUTBOL

K-Pet 1. Lig'de 21. hafta 26-27 Mart günleri oynanan karşılaşmalarla birlikte sona erdi. Toplamda 16 golün atıldığı hafta deplasman takımlarının haftası oldu. 4 maçı deplasman ekibi kazanırken, 2 karşılaşmayı da ev sahipleri kazandı. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.





HAFTANIN TAKIMI: BAF ÜLKÜ YURDU

Play off yolunda iddialı durumda kalmak için mutlak kazanmaları gereken bir haftada Göçmenköy gibi zorlu bir deplasmanı 0-2 ile geçerek haftanın takımı olmayı hakettiler.

 

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU: KEMAL YILDIRIM (DENİZLİ)

Takımının 1-0 geriye düştüğü ve playoff'lar anlamında büyük bir yara almak üzere olduğu maçta sahneye çıkıp 2. yarı attığı 2 golle maçı çevirdi ve haftaya ismini altın harflerle yazdırdı.

 

 

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ: SEDAT DEVECİOĞLU (DUMLUPINAR)

Yalova yenilgisinden sonra çıktığı maçların tamamını kazanıp adeta süklase yarattılar. 6 galibiyet üst üste alan ekip 48 puanla lider durumda bulunuyor ve bunda teknik direktör Sedat Devecioğlu'nun katkısı inkar edilemez.

 

 

HAFTANIN HAKEMİ: GÖNYELİ-LAPTA (HASAN ERİŞ)

 Haftanın en önemli maçlarından biri olan ligin altındaki mücadelede Gönyeli-Lapta karşılaşmasını başarı ile yöneten genç hakem Hasan Eriş yeni başladığı orta hakemliktede başarılı olabileceğini gösterdi. 


HAFTANIN 11’i:

 

 

 

GOL KRALLIĞI:

1)HÜSEYİN KÜSBECİ-19 GOL(GENÇLİK GÜCÜ)

2)YAĞIŞ GENÇAY-15 GOL(DÜZKAYA)

3)RIDVAN DOYMAZ-13 GOL(DUMLUPINAR

 

HAFTANIN SONUÇLARI:

 

 

PUAN DURUMU:

 

 

GELECEK HAFTANIN PROGRAMI:

 

 

HAZIRLAYAN: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.