Yusuf Yönlüer Masterler Turnuvası Başlıyor..!

DİĞER

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Yusuf Yönlüer Masterler (İlk 8) Turnuvası Gönyeli Tenis Kulübünde Cuma günü yapılacak olan açılış töreninin ardından başlıyor.

 




Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı katkılarıyla düzenlenecek olan turnuva 2015 yılı içerisindeki turnuvalarda oyuncuların topladığı puan sıralamasına göre ilk 8 sporcunun mücadele edeceği 9-10-12-14-16-18 kız ve erkek yaş gruplarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

Ana sponsorun Algida olan turnuvada açılış töreni Cuma günü saat 16:00 da Gönyeli Tenis Kulübü’nde Cumhurbaşkanlığı spor Danışmanı Salih Işık, Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli, Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu başkanı Saffet Barutcu, Gönyeli Tenis Kulübü Başkanı Ömer Özboran ve Merhum Yusuf Yönlüerin Ailesi teşrif edecektir.

Açılışa tüm tenis severin davetli olduğu turnuvada açılış vuruşu ve konuşmalarının ardından maçlar başlayacaktır. 9 yaştan 18 yaş katagorisine kadar olan turnuvaya 70 sporcu kayıt yaptırdığı turnuva ı 20 Aralık Pazar günü Final maçları ile son bulacak.

Turnuvada kategorilerinde şampiyon olan oyuncular ocak ayı içerisinde KKTF tarafından yapılacak olan hazırlık kampına ücretsiz olarak katılma hakkı kazanacaklardır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.