Skeet Cumhuriyet Kupası yapılıyor..!

DİĞER

Atıcılık Federasyonu 2015 yılı faaliyet programı çerçevesinde üç önemli etkinlik organize ediyor. 11-12 Aralık tarihlerinde olimpik Skeet, 18-19 Aralık tarihlerinde olimpik Trap ve 19-20 Aralık tarihlerinde ise olimpik Havalı Silahlar atıcılık branşlarında KKTC Cumhuriyet Kupası müsabakalarını düzenleyecek.

 


Trap-Skeet branşlarında yapılacak müsabakalar Gönyeli’de bulunan Atatürk Atıcılık Kompleksi Özer Boyacı Trap-Skeet atış alanlarında ve Havalı Silahlar branşlarında yapılacak müsabakalar Lefkoşa’da bulunan Atatürk Spor Kompleksi Kapalı Salonunda gerçekleştirilecek.

Yeni makinalar ilk kez kullanılacak

KKTC Atıcılık Federasyonu’nun özverili çalışmaları neticesinde Ülkemiz Sporuna Olimpik Trap-Double Trap-Skeet atıcılık branşlarında 2015 yılı içerisinde İtalya’dan ithal edilen ve ISSF’nin son atış programlarına sahip elektrik/elektronik ve mikrofon kontrollu idari sistemleri ile çalışan hedef plak fırlatma makineleri sağlandı. Bu müsabakamızda atıcı sporcularımız uluslararası standartlarda donatılmış atış sistemlerinde ve hedef fırlatma makinelerinde müsabaka atışlarını yapacak.

15 kulüpten 118 sporcu yarışacak


Müsabakalarda KKTC.Atıcılık Federasyonuna üye 15 Kulüpten 118 atıcı sporcu Takım ve Bireysel klasmanlarda, Büyük, Genç ve Veteran Erkekler kategorilerinde yarışacaklar. Müsabaka atışları Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu’nun (ISSF) teknik kuralları çerçevesinde ve olimpik atıcılık disiplininde gerçekleştirilecek. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.