Satranç Şampiyonu Orsen..!

DİĞER

Son turda büyük bir başarı gösteren Orsen Satranç Takımı üçüncü kez şampiyonluğa ulaştı. Mesan İnşaat Satranç Takımı çok az bir farkla ikinci oldu. Dimes Satranç Takımı üçüncü, BSW Computer Satranç Takımı dördüncü, Schindler Satranç Takımı beşinci oldu.

 


Girne Adidas Satranç Takımı, Girne Deniz Plaza Satranç Takımı, Girne Akay Optik Satranç Takımı, Özyalçın İnşaat Satranç Takımı ve Çatalköy Belediyesi Satranç Takımları Turnuva Özel Ödülüne layık görülen takımlar oldu.

On takımda toplam yetmiş satrancının görev aldığı turnuva dokuz hafta sürdü. Turnuva boyunca 360 satranç maçı yapıldı. En başarılı satranç takımında başarı ortalaması % 68,5, takımların başarı oranı bir birine yakın.

Yeri ve zamanı daha sonra belirlenecek yemekli ödül töreninde tüm takımlara, sporculara hediye ve katılım belgesi verilecektir. Son tur öncesinde yapılan sporcu toplantısında takımsal turnuvanın ardından bireysel yeni bir turnuvanın yapılması kararı oybirliği ile alındı. İki turnuvanın ödül törenin ortak yapılması kararı da alındı. Bu kararla Girne’de satranç dolu heyecanlı günler devam edecektir.

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.