Piskobulu ''Biz Gayrı Yasal Hiçbişey Yapmıyoruz''..!

DİĞER

Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu Girne Avcılık Atıcılık Kulübü tarafından ortaya atılan iddialara yanıt vererek “biz gayrı yasal hiçbişey yapmıyoruz” dedi.

Piskobulu basına gönderdiği belgelerle tesisleşme konusunda büyük bir adım atılacağını ve bunu yaparken de tüm masrafın Doğan Türk Birliği kulübü ve camiası tarafından karşılancağını açıkladı.

Haklıyız

Piskobulu açıklamasında “çok bağıran haklıdır mantığında değil kucaklayıcı olma mantığında devam edeceğiz” diyerek haklı olan tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Piskobulu basına gönderdiği yarıda şu ifadelere yer verdi “son günlerde Girne Avcılık Atıcılık ile yaşamış olduğumuz karmaşa ile ilgili bugün tüm yasal belgeleri mahkeme kararını protokolü bakanlar kurulu kararını ve projemizi DTB sayfamızdan yayınlayacağımızı bilgilerinize getirmek isterim . Yapılan hiç bir şey gayrı yasal değildir. Sonuçta KIBRIS gençliğine kazandırılacak bu projeyi daha çok bağıran haklıdır mantığında değil kucaklayıcı olma mantığında devam edeceğiz. Gerekli hassasiyeti gösterip tüm hızı ile projemize devam edeceğiz. “

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.