Petra Sörling ITTF Başkanı Oldu..!

DİĞER

Ülkemize daha önce gelen ve Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvasına katılan İsveç Federasyon Başkanı Petra Sörling, Uluslararası Masa tenisi Federasyonu (ITTF)’nun ilk kadın başkanı oldu.

Başkan Sörling yayınlamış olduğu manifestoda son 6 aydır yapmış olduğu kampanya sonunda çok yakın bir gelecekte Dünya'nın değişik bölgelerinin ITTF tarafından tanınacağına güçlü bir şekilde inanmaya başladığını belirtti.Sörling açıklamasına devamla şunları belirtti: “Tüm masa teniscileri bir çatı altında birleştirmek gerektiği açıktır ve ben bu durumu sağlamak için var gücümle çalışmaya hazırım”.

Olguner Sörling'i kutladı

Lefkoşa Veteran Masa teniscileri Derneği Başkanı Fadıl Olguner aşağıdaki mesajı göndererek Sörling'i şu ifadelerle kutladı. “Arkadaşım Petra Seni bütün kalbim ile tebrik ediyorum. İnanıyorum ki senin masa tenisi tutkun, liderlik vasfın, iletişim becerin ve güzel karakterin masa tenisi sporuna birçok değerler katacaktır. Çıktığın bu yolda sana başarılar diliyorum.” Olguner Petra Sörling'in derneklerinin davetlisi olarak bir süre önce KKTC'ye geldiğini, sorunlarımızı ambargoları bildiğini belirterek daha önce de ITTF'den davet aldıklarını ancak mali olanaksızlıklar nedeni ile gidemediklerini belirtti. Olguner ayrıca ITTF'e üye olmak için tanınmış bir ülke olmaya gerek olmadığını vurguladı.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.