Özgürgün, Sarıgül’ü Kabul etti..!

DİĞER

Galatasaray Spor Kulübü Eski Yöneticisi ve Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül, ülkemizin başarılı iş insanlarından Akacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan ile birlikte, Başbakan Hüseyin Özgürgün’e nezaket ziyaretinde bulundular.





Ziyarette spor alanlarında ülkemizin başarılarının giderek arttığı, siyaset ve Kıbrıs’ın gelişmesinin konuşulduğu basın açıklamalarında ana tema olarak belirtilirken, ülkemize yatırım için her zaman ön ayak olan Bulut Akacan’a da tebrikler yağdı. Türkiye’deki tüm iş insanı dostlarını da Kıbrıs’a yatırım yapmaya davet eden Sarıgül, “KKTC dünyanın parlayan yıldızıdır ve bu şahlanış Türkiye’nin de desteği ile artarak devam edecektir” dedi.

Ayrıca, iyi bir Galatasaraylı olan Başbakan Özgürgün’ü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gerçekleşecek olan maça davet eden Sarıgül, “Galatasaray bu sene Türkiye liglerinin en iyi takımını kurdu, önce Türkiye liglerinde daha sonra Avrupa’da önemli başarılara imza atacağız. Ebedi dost, ezeli rakip Fenerbahçe müsabakalarımızda kalbi ve yüreği spor aşkıyla çarpan, aynı zamanda kongre üyemiz de olan Başbakan Hüseyin Özgürgün’ü maçlarımıza şeref vermeleri için davet ettim” dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.