MSD Masterleri Antalya’da..!

DİĞER

Mağusa Spor Derneği master futbol takımı geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Antalya Soccer Cup 2018 Masterler Futbol Turnuvası’na katılmak üzere bugün öğlen Antalya’ya gidiyor.

 




Mağusa Spor Derneğimiz aldığı kararla turnuvada yer almak, Ülkemizin temsil ve tanıtılması görevini yerine getirmek için organizasyona katılma kararı aldı.

Kremlin Palace Otel’de konaklayacak olan Mağusa Spor Derneği master futbol takımı kafilesinde kafile başkanlığını Mağusa Spor Derneği başkanı Osman Nalbantoğlu, Antrenör Zafer Kuş, 52 kişilik geniş katılımlı sporculardan oluşuyor.

Antalya’da 18-22 Nisan tarihleri arasından düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Soccer Cup Masterler Futbol Turnuvası’nda ülkemizdeki master takımları da ilgi göstererek Mağusa Spor Derneği master futbol takımı hedefi en iyi dereceyi elde etmek olarak belirledi.

18 Nisan Çarşamba akşamı çekilecek kura ile başlayacak turnuvaya 38 takım, 8 grupta beşerli takımla tek devreli lig usulüne göre mücadele edecek. Antalya Sportif Faaliyetler Derneği’nin dokuzuncu kez organize edeceği turnuva 22 Nisan Cumartesi akşamı düzenlenecek ödül töreni ile tamamlanacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.