Moraller yükseldi..!

DİĞER

Bilardo’da Eğitmen Ralph Eckert tarafından verilen eğitim tamamlandı. Bu yıl Avusturya’nın Sank Johann kentinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası öncesinde gerçekleştirilen 5 günlük eğitim ile şampiyonaya hazırlanan Milli Takım sporcularımızda moraller yükseldi




Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından organize edilen ve Ünlü Alman Bilardo Eğitmeni Ralph Eckert tarafından verilen 5 günlük eğitim Milli Takım sporcularımızın morallerini yükseltti.

Number Eight Bilardo Salonu’nda 02-06 Şubat tarihlerinde her gün sabah saat 09.00’dan akşam saat 17.30’a kadar gerçekleştirilen eğitim çalışması ile Avrupa Şampiyonasına hazırlanırken, Milli Takım sporcularımızın bir arada çalışma yapmış olmaları da sporcularımızı olumlu yönde motive etti.

Ünlü Bilardo Eğitmeni Ralph Eckert tarafından beş gün boyunca verilen eğitimde sporculara, vuruş tekniklerinin geliştirilmesi, yeni teknik vuruşların öğretilmesi, 8, 9, 10 Top ve 14+1 oyunlarına yönelik taktik değerlendirmeleri, kondisyon çalışmaları, mental hazırlık ve destek ile hedef belirleme konularında bilgiler aktarılarak, pratik çalışma gerçekleştirildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.