Moldava’da 1.olduk..!

DİĞER

Taekwondo Federasyonu 09/10 Nisan tarihleri arasında Moldova Chisinau da yapılan 5.VOIEVOD Avrupa GTF Taekwondo Şampiyonasına katılarak birinci oldu.

 




Şampiyonaya Moldova İçişleri Bakanı Ion Turcan, Moldova Milletvekilleri, TC Moldova Büyükelçisi Mehmet Selim Kartal ve çok sayıda misafirler katıldı. Şampiyonanın açılışında şampiyon Bayan takımımız kendi bayrağımız ve kimliğimizle yaptığı gösteride büyük beğeni aldı.

Takımımızın Kupa ve Madalyalarını, Moldova İçişleri Bakanı Ion Turcan, Moldova Milletvekilleri, TC Moldova Büyükelçisi Mehmet Selim Kartal ve diğer yetkililer verdiler.

Erkek ve bayan takımımızın Şampiyonluk kupalarını Kürsüde takımımızla beraber, TC Moldova Büyükelçisi Mehmet Kelim Kartal aldı.Büyükelçi Kartal, kafilemize akşam yemeği Verdi.

GTF Müsabakalarına; Moldova-KKTC-Ukrayna-Azerbaycan-Romanya-Rusya-Belarus-Türkiye-Avusturya-Polonya-İspanya-Bulgaristan- Makedonya- Gagavuzya ülkeleri katıldılar.

Toplamda 14 Altın / 10 Gümüş / 2 Bronz Madalya aldığımız şampiyonada sporcularımız Taeryon(Serbest Müsabaka) ile Hyong (Teknik koordinasyon) branşlarında Ferdi, Çiftler Karışık ve takım müsabakaları disiplinlerinde yarıştılar.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.