Lefkoşa Darts Birliği Tombala Geceleri Başlıyor..!

DİĞER

Lefkoşa Darts Birliği başkanı Turgut Çalıcı bu yıl tombala gecelerini Yenicami Ağdelen Kulübü tesisleri’nde başlatacağını açıkladı.

Her hafta Pazartesi geceleri yapılacak tombala geceleri, yaz akşamlarına keyif katacağını kaydeden Çalıcı, tüm halkı Lefkoşa Darts Birliği tombalasına davet etti.

Lefkoşa Darts Birliğinin, Yenicami Ağdelen Kulübü tesisleri’nde her pazartesi organize etmeye başladığı tombala geceleri’nde saat: 20.00, 21.00 arası ülkemizin tanınmış usta müzisyeni Mustafa Alkapon sahne alacaktır.

Lefkoşa Darts Birliğinin her pazartesi, Yenicami Ağdelen Spor Kulübü'nde başlatacak olduğu tombala geceleri’nde tombala çekilişinin geçtiğimiz yıllardaki formasyonunda bu yılda ilk doksan biletin arkasında zengin hediyeler olacaktır diyen Çalıcı, sponsor olan firmalara şimdiden teşekkür etti.

Lale Gold, Şefler Pastahanesi, Focus İlaçlama, Bülent Yılmaz Sigorta, Moda İtaliano, Zafer Garaj ve Logmacık Unlu Mamülleri...

Lefkoşa Darts Birliği, Yenicami Ağdelen Kulübü tesisleri’nde 21 Haziran 2021 Pazartesi tarihinden itibaren başlayacak gecelere tüm halkımız davet edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.