Klasikler Piste Çıkıyor..!

DİĞER

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği tarafından organize edilen Cyprus Wireless Solutions LTD ve KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu tarafından finanse edilen Klasik Otomobil Slalom Yarışı 1. Ayak yarışı yarın akşam yapılacak.

Lefkoşa’da Cemsa Karting Tesislerinde gerçekleştirilecek organizasyon bu yıl derneğin ilk kez organize edeceği ‘’ Klasik Otomobil Slalom Şampiyonası ‘’ olacak.

Üç yarıştan oluşacak olan Şampiyonanın birinci ayağı yarın gece Cemsa Karting Tesislerinde olacak. 100’ün üzerinde klasik aracın katılması beklenen heyecan ve adrenalin dolu gece “Yollarda değil Pistlerde Hız Yap” sloganı ile başlayacak.

Toplamda 2020 metre uzunluğunda ve iki tur üzerinden olacak olan yarışa ülkenin dört bir yanından gelecek olan birbirinden değerli klasiklerle yapılacak.

Şampiyona Rekor Katılımla Başlıyor

Dernek başkanı Burçin Aliusta 2018 sezonuna çok hızlı bir başlangıç yaptıklarını belirterek “Royalton 2018 Klasik Otomobil Ralli Şampiyonasına da ayrıca dernek üyelerine kayıtlarını yapmaları halinde 10 puan verecek” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.