İskele Belediyesi'nden Bekirpaşa Lisesi'ne destek..!

DİĞER

İskele Belediyesi, bölgenin en büyük okullarından Bekirpaşa Lisesi'ne örnek ve anlamlı bir destek verdi. Son yıllarda spora büyük önem veren İskele Belediyesi ve başkan Hasan Sadıkoğlu, bölgeyi temsil eden okullardan Bekirpaşa Lisesi ve gençlerine sahip çıktı.





İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı okul sporlarında genç kız ve genç erkek kategorilerinde Futsal branşında mücadele edecek olan Bekirpaşa Lisesi'ne malzeme yardımında bulundu. Başkan Hasan Sadıkoğlu malzemeleri, önümüzdeki hafta başlayacak olan Liselerarası Futsal Şampiyonası öncesinde Bekirpaşa Lisesi Müdürü Ergin Ersoy'a bugün gerçekleştirdiği ziyarette okulun beden eğitimi öğretmenleri ve sporcularına teslim etti.

Öğretmenler ve öğrenciler yapılan bu yardımdan dolayı büyük mutluluk duyarak Hasan Sadıkoğlu'na teşekkür etti. Hasan Sadıkoğlu ise ziyarette yaptığı açıklamada, okul sporlarının önemine değinerek gençlerin spora daha çok özendirilmeleri gerektiği konusunda temennilerde bulundu. Şampiyonada okula başarılar dileyerek her zaman okula destek vereceğini belirtti. Okul Müdürü Ergin Ersoy da, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nun okula yapmış olduğu bu önemli katkısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkürlerini sundu.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.