Güreşseverler Derneği, Kemal Barbet’i ödüllendirdi..!

DİĞER

Güreşseverler Derneği, Rifat Şener Güreş Üstün Hizmet Ödülü’nün onuncusunu Kemal Barbet’e verdi. Ödül töreni, 18 Eylül 2015 Cuma günü Küçük Kaymaklı’daki Halil Efendi’nin Bahçesi’nde yapıldı. Ödül plaketini, Rifat Şener’ın torunu Ünsal Şener’in elinden alan Kemal Barbet, kendisinin unutulmamasından dolayı teşekkürlerini sunarak ödülü, kardeşi merhum Olgun Beşok’ın anısına aldığını belirtti.

 


Derneğin basın sözcüsü Yücel Hatay, KKTC Güreş Federasyonu’nun kurucu başkanı merhum Rifat Şener’i her yıl anarken güreşe hizmet vermiş spor adamlarını da ödüllendirmeyi görev bildiklerini belirtti. 2006 yılından itibaren sırasıyla Raif Kaya, Mehmet Refikoğlu, Fikri Kanlıçay, Cemal Kanatlı, Hülagü Aytaçoğlu, Abbas Pehlivan, Hüseyin Camoğlu, Nafiz Çeliker ve Harper Kutluhan’ı ödüllendiklerini hatırlatan Yücel Hatay, Kemal Barbet’in de güreşe sporcu, antrenör, hakem ve yönetici olarak yıllarca hizmet verdiğini ve bir dönem Karşıyaka Anamur Spor Kulübü’nün güreşte başarılı sonuçlar almasını sağladığını anlattı.


Güreşseverler Derneği Başkanı Ceyhan Özyıldız, güreşe hizmet verenlerin unutulmamasının ve ödüllendirilmesinin vefa duygusunun bir göstergesi olduğunu belirterek derneğinin bunu gerçekleştirmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.