Green Pedal Genel Kurula Gidiyor..!

DİĞER

Green Pedal Bisiklet Kulübü Derneği olağan genel kurulu yapılıyor. 27 Temmuz Pazartesi günü Sea Life Otel’de saat 18:30 da yapılacak olan Green Pedal Bisiklet Kulübü Derneği ikinci olağan genel kurulda üyeler oy kullanacak.

Green Pedal Bisiklet Kulübü Derneği 2.olağan genel kurulda açılışı ve yoklamanın ardından divan başkanlığı oluşumu, saygı duruşu, yönetim kurulunun faaliyet ve açılış yılı bilanço gelir gider raporların okunarak onaya sunulması, başkanlık, yeni yönetim kurulu seçimi ve dilek temenniler yer alıyor. Green Pedal Bisiklet Kulübü Derneği başkan adaylığı için genel kurul tarihinden iki gün önce sekreterliğe müracaat etmelidir.

Önemli Faaliyetlere İmza Atıldı

Green Pedal Bisiklet Kulübü Derneği Ahmet Noyan başkanlığındaki yönetim göreve geldiği günden beri yapmış oldukları ses getirici organizasyonlar ile dikkat çekerken, önemli faaliyetlere imza atarken, “Sağlık için pedal çevirmek”, “Trafikte bisikletlilerinde olduğunu farkındalığını yaymak”, “Hayatı birlikte pedal çevirerek güzelleştirdik” “En hızlısı en güçlüsü ve en iyisi olmaya hazır mısınız” gibi çok çarpıcı sloganları ile yollarına devam ederken, tesisleşme yolunda da ciddi atımlar atılıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.