GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ SPONSORLUĞUNDA PARA ÖDÜLLÜ DARTS TURNUVASI DÜZENLENİYOR..!

DİĞER

Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mağusa Gelişim Akademisi ile Gazimağusa Darts Birliği 2 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Mağusa Gelişim Akademisi Sakarya tesislerinde darts turnuvası düzenliyor.




Gazimağusa Belediyesi’nin sponsorluğunda Para Ödüllü olarak yapılacak Darts Turnuvasına KKDF’ye lisanslı ve lisanssız tüm sporcular katılabilir. Şimdiye kadar herhangi bir lisans çıkarmayan sporcular ve kadınlar ise müsabakalara 401’den başlayacak.

 

Turnuva eleme usulü, “Best of Five” (üçü bulan) esasına göre oynanacak.

Turnuvada kıyafet zorunluluğu yoktur. Hakemler Digital Board kullanacaktır.


Turnuvada ödüller şöyle olacaktır:

1. 1200 TL ve Kupa

2. 800 TL ve kupa

3. 600 TL ve kupa

4. 5. 6. 7. 8. 100’er TL

 

En Yüksek Sayıyı Atan’a, En Yüksek Sayıda Bitiren’e, En Az Ok’ta Bitiren’e, Göbek’ten Bitiren’e ise madalya verilecek. Turnuvalara katılacak olan sporcular, mutlaka kaydını en geç 19.45’e kadar, telefoniyen, kendisini temsilen biri veya bizzat kendisi tarafından yaptırmak zorundadır. 19.45’de kayıtlar bitmiş olup, ardından kura çekilişi yapılacak ve saat 20.00’da turnuva başlayacak. Sırası geldiğinde orada hazır bulunmayan sporcuyu 5 dakika bekleme süresi vardır. Beş dakika geçip orada olmayan sporcu o turnuvaya katılmamış sayılıp, turnuvadan elenecektir.

Mağlup olan sporcu hakemlik yapmak zorundadır yâda kendisi yerine bir hakem atar. Turnuvaya katılacak sporculardan 10 TL katılım ücreti alınacaktır. Turnuvanın tüm sorumluluğu Gazimağusa Darts Birliği’ne ne ait olup olası tüm sorunlarda, son ve nihai karar Gazimağusa Darts Birliği yönetimine aittir.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.