Erkek ve Kadın Bocce Ligleri Start Aldı..!

DİĞER

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından organize edilen bocce liglerinde erkekler ve kadınlarda lig önceki akşam oynanan maçlarla başladı.

Toplam 10 takımın mücadele ettiği liglerde, erkekler kategorisinde geçen senenin şampiyonu ilk hafta geçen sene finalde karşılaştığı GÜHAD ile eşleşti. Üçlü karşılaşmayı Halit'in iyi oyunuyla 7- 2 kazanan YDÜ de tekli müsabakaya ise Yenal çıktı.

Baştan sona kusursuz bir oyun sergileyen Yenal seti 9-0 kazandı. İkili karşılaşmayı 9-3 GÜHAD kazansada maçı 2-1 kazanan YDÜ oldu ve sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Günün diğer karşılalmasında ise sezona yeni kadro ile giren ÖZEV ve Taşkınköy Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Sert Ağca'nın liderliğinde üçlü ve tekli karşılaşmayı kazanan ÖZEV, ikili seti kaybetse de maçı 2-1 alarak sezona galibiyetle başlayan diğer takım oldu.

Kadınlar Bocce liginde ise geçen senenin ikincisi Balıkesir ile YDÜ karşılaştı. Mürüde önderliğinde baştan sona üstün oyununu sürdüren Balıkesir maçı 9- 5 kazandı.

Gecenin son kadınlar müadelesinde ise Şahlanspor Gizem'in iyi oyunuyla ligin yeni takımı Girne Üniversitesi'ni 10-4 yendi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.