Emma Dolye geldi geçti..!

DİĞER

21-23 Haziran 2016 Tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ve Gönye Tenis Kulübü iş birliği ile organize edilen Antrenörler Konferansı ve performans oyuncularına yönelik tenis kampı dün akşamüzeri antrenmanlarından sonra sona erdi.

 




Avusturalyalı Dünyaca ünlü Tenis Antrenörü Emma Doyle günde 8 saat performans, 2 saat günde ise antrenörler ile çalışmalar yaptı. Yoğun bir program çerçevesinde çalışan EmmaDoyle Kıbrıs tenisini değerlendirdi ve Kıbrıstaki oyuncularının genelinde atletik bir yapının olduğuna değindi. Tüm oyuncuların anlama yeteneğini ve saha içerisindeki oyun seviyelerinin dünya tenisi leveline yakın olduğunu düşündüğünü söyledi.

Kıbrıslı oyuncular ve antrenörler ile çalışmaktan büyük keyif aldığını söyleyen EmmaDoyle ülkemize 2. Kez gelmiş olmasına rağmantekrar gelmek istediğini dile getirdi. 52 Oyuncu ve 22 Antrenör ile çalışan EmmaDoyle tüm oyuncular hakkında rapor hazırladı. Oyuncular günde 1 saat fiziksel ve 2 saat tenis antrenmanı yaptı. Fiziksel antrenmanlarını EmmaDoylenin yapmış olduğu program ile Dilek İyihasırcı ile yapan sporcular Tenis Antrenmanlarını Emma Doyle ile yaptılar.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.