Eckert eğitime başladı..!

DİĞER

Ülkemizde kalacağı beş gün boyunca Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu'ndan 10 Türkiye Bilarda Federasyonu'ndan ise 3 sporcuya eğitim verecek olan Ralph Eckert sporcuları Avrupa Şampiyonası'na hazırlayacak





Ünlü Alman Bilardocu Ralph Eckert 5 gün sürecek eğitim programı için kollarını sıvadı. Number Eight Bilardo Salonu’nda gerçekleştirilmekte olan bilardo eğitim programı yoğun tempoda devam ediyor.
Geçtiğimiz gün adamıza gelen Eckert 9 Şubat Salı günü mesaisine başladı. KKTC Ferdi Bilardo Şampiyonası'nın ardından oluşan Milli Takımların sporcuları ile Eğitim anlaşması gereği Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından gönderilen 3 sporcuya beş gün boyunca eğitim verecek olan Ralph Eckert, sporcuları Nisan ayında Avusturya'da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası'na hazırlayacak.
Ünlü Bilardo Eğitmeni Ralph Eckert beş gün boyunca vereceği eğitimde; Vuruş tekniklerinin geliştirilmesi, yeni teknik vuruşların öğretilmesi, 8, 9, 10 Top ve 14+1 oyunlarına yönelik taktik değerlendirmeleri, kondisyon çalışmaları, mental hazırlık ve destek ile hedef belirleme konularında sporcuları hazırlayacak.
Bu yıl Antalya'da gerçekleştirilen "Pool Masters Cup"a katılarak bilardo severlere gösteri yapan Ralph Eckert izleyenlerin büyük beğenisini toplamıştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.