Dup Club Spor Derneği Kuruldu..!

DİĞER

Geçtiğimiz yılda hazırlığı yapılan ve uzun süren uğraşların ardından faaliyete geçen Dup Club Spor Derneği ilk toplantısını dün akşam gerçekleştirdi. Başkanlığa Uğur Çorba getirildi

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantının ana konusu topluma faydalı olabilecek bütün spor faaliyetlerini yapabilmek olduğu vurgulandı. Derneğin amacı Eğitim, sağlık, kültür ve dayanışma bilincini artırmak, yetişmekte olan nesile spor bilinci ve alışkanlığını kazandırmanın yanı sıra en küçükten en büyüğüne kadar tüm vatandaşlarımızın mutlaka bir spor branşı ile ilgilenmelerini ve her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak, bedenen zihnen ve ruhen gelişmelerini sağlamak, sporcu ahlaki ile gelişmiş sağlıklı bir toplum oluşturmak, üyeler arasında sevgi, saygı birlik beraberlik , sosyal ve kültürel dayanışmayı sağlamak ve devam ettirmek, spor vesilesi ile halkımızı sosyal yönden gelişmiş, dinamik ve sağlıklı kılmak olarak belirlendi. Gerçekleşen toplantının ardından görev dağılımı da yapıldı.

Dup Clup Spor Derneği’nin üyelerininde de hem fikir olduğu aynı zamanda kurucusu olan Uğur Çorba derneğe başkan olarak seçildi.

Dup Clup Spor Derneği’nin görev dağılımı ise şöyle;

Başkan: Uğur Çorba

Genel Sekreter, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu: Sedat Kılıç

Muhasip, Maliye ve Ekonomi Sorumlusu: Pembe Kılıçkaya

Üye: Ayşe Behlül

Üye: Müge Merteroğlu

Üye: Zehra Miralay

Üye: Ziba Karşılı

Yedek üye: Şefika Çalioğlu

Yedek Üye: Ebru Soğucaklı

Denetim Kurulu:

Mehmet Ali Özgürgün

Ahmet Zaimoğlu

Rıza Erseven

Yedek Üye: Dilek Mısırlıoğlu

Disiplin Kurulu:

Av. Tekin Söylemez

Türel Öksüzoğlu

Meryem Şener

Yedek Üye: Hande Koryürek

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.