Diyabet’e Vurgu Yapılacak..!

DİĞER

21 Kasım Pazar günü diyabetin kontrolünde aktivitelerin önemine vurgu yapmak nedeniyle KKTC Atletizm Federasyonu ve Lefkoşa Başkent Lions Kulübü ile birlikte 10 km. koşu, 3 km yürüyüş, kan şekeri kontrolü, sokak tiyatrosu, folklor ve modern dans gösterileri etkinlikleri yapılacak.

21 Kasım Pazar günü diyabetin kontrolünde aktivitelerin önemine vurgu yapmak nedeniyle KKTC Atletizm Federasyonu ve Lefkoşa Başkent Lions Kulübü ile birlikte düzenleceği etkinlik, Diyabet Derneğinin [Şht.Tahir Osman Sk. Stark Apartmanı (Mamülcüoğlu Pastanesi Arkası) Ortaköy/Lefkoşa] önündeki açık alanda yapılacak. Bir dizi aktivitenin gerçekleştirileceği etkinlikte; 10 km. koşu, 3 km. yürüyüş, kan şekeri kontrolü, sokak tiyatrosu, folklor ve modern dans gösterileri, diyetisyenle sohbet, fizyoterapistle ısınma ve gevşeme hareketleri, güzel ikramların olacağı yarışta dereceye girenlere madalyaları verilecektir.

“Sen koş diyabet düşünsün” sloganı ile gerçekleştirilecek yarış saat 08:00 de başlayacak. Kadın ve erkeklerde ayrı ayrı 18-29, 30-39, 40-49, 50+ yaş gruplarında dereceye girecek olanlara ve yarışı derece almadan tamamlayanlara da madalyalar verilecektir.

Yarışa ve yürüyüşe katılacak olanların kayıt sırasında aldıkları numaralara etkinlik sonunda çekilecek kura ile bisiklet hediye edilecek.

Etkinliğimizde öne çıkarmaya çalıştığımız ve sadece diyabetlileri değil ama toplumun tüm kesimleri için önemli olan aktivitelerin tüm toplum kesimlerine duyurulmasında basınımızın önemli bir işlevi vardır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.