Denktaş, Burcu ve heyetini kabul etti..!

DİĞER

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu, 2015-2016 Temmuz tarihlerinde KKTC’yi Avrupa’da temsil ederek, 3.’lük elde eden sporcularla birlikte Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı ziyaret etti.

 




Dün bakanlıkta gerçekleşen görüşmede söz alan, Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu, ziyaret amaçlarının bir yandan nezaket, diğer yandan federasyonun çalışma ve sıkıntılarını aktarmak için gerçekleştirdiklerini söyledi. KKTC’ni, Güney Kıbrıs Bilardo Federasyonu ile eşit şartlarda Avrupa ve Dünya’da temsil eden tek federasyon olduklarına da dikkati çeken Burcu, Bakan Denktaş ile bilardo sporunun güncel sorunları ve özellikle mali konularda yol haritaları belirlemede istişare içerisinde olmalarından ötürü memnuniyet duyduklarını belirtti.


Bilardo sporu ile ülkemizi Avrupa’da temsil eden sporcuları kutlayarak sözlerine başlayan Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş ise, federasyonun büyük bir misyon yüklenerek gençleri kötü alışkanlıktan alı koymak suretiyle spora yönlendirdiğini ve sahip çıkmalarından ötürü tebrik etti, bu yönde her türlü desteğin sağlanacağını söyledi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.